
Kiku Athens: Σημείο γευστικής συνάντησης και νυχτερινής ζωής
Στο Kiku Athens, το fine dining επαναπροσδιορίζεται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με την Ιαπωνική κουζίνα να αποτελεί σταυροδρόμι γεύσεων.
Η μύησή σου στη γευστική παράδοση της Ιαπωνίας, το σούσι, έχει όνομα και υπογραφή. Kiku Athens, ένας χώρος στιβαρός, με κρυφούς φωτισμούς, στο πνεύμα της Ιαπωνικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής.

Στις δημιουργίες του Head Chef Serghei Osipov, έξοχες τόσο οπτικά όσο και γευστικά, θα νιώσεις ένα πρωτόγνωρο αίσθημα οικειότητας, γνωστό ως umami, που στα Ιαπωνικά συνδέεται με την ‘υπέροχη γεύση’.
Το καλά μελετημένο μενού δρέπει δάφνες. Η γευστική ταυτότητα του Chef αποκαλύπτεται στο τραπέζι σου με δημιουργίες όπως το Tuna Ssambap, ένα μικρό “κέικ” με ρύζι στη βάση και ψιλοκομμένο τονάκι Αλοννήσου από επάνω, σερβιρισμένο με nori και χαβιάρι Oscietra και το Μaki Νegi-λαυράκι, ένα minimal αλλά ισορροπημένο πιάτο maki με φρέσκο κρεμμύδι και λαυράκι.
Ενώνοντας 2 διαφορετικούς γευστικούς κόσμους, την Ιαπωνία και την Ιταλία, το Kiku Athens, λανσάρει το πρώτο αθηναϊκό Itameshi μενού με επιλογές όπως πίτσα, σούσι, pasta και Wagyu beef. Το συγκεκριμένο πιάτο με κρέας Α5 wagyu, μία από τις πιο περιζήτητες premium κοπές μοσχαρίσιου κρέατος, από την επαρχία Kagoshima, γνωστό ως Kagoshima-gyu, ανήκει ιστορικά στα 10 κορυφαία της Ιαπωνίας.
Η κάβα, εκλεκτική και στοχευμένη, προσφέρει αποστάγματα κορυφαίας ποιότητας με έμφαση σε Ιαπωνικές ετικέτες, με ποικιλία σε ιαπωνικά ουίσκι και σάκε.
Το μπαρ, εκτός από σάκε, διαθέτει μία εξαιρετικά ενημερωμένη λίστα κρασιών και κοκτέηλ.Η εμπειρία ενός κλασσικού κοκτέηλ, με ένα ακαδημαϊκό daiquiri, όξινο και φτιαγμένο παραδοσιακά, αποπνέει αίσθηση old school φινέτσας.


Αφήστε μια απάντηση