Varoulko Seaside: Η ναυαρχίδα της θαλασσινής γαστρονομίας

Varoulko Seaside: Η ‘ναυαρχίδα’ της θαλασσινής γαστρονομίας 

 

To Varoulko Seaside, ένα από τα κορυφαία εστιατόρια με διεθνείς γαστρονομικές περγαμηνές, είναι η ‘ναυαρχίδα’ της θαλασσινής γαστρονομίας.

Από το 1987, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις θύρες του το «Βαρούλκο» στον Πειραιά, ο Λευτέρης Λαζάρου αναπτύσσει γαστρονομικά αριστουργήματα και εμπειρίες για το πνεύμα και τον ουρανίσκο. Με πλήρη αφοσίωση και με οδηγό το πάθος του για αυθεντικές τοπικές γεύσεις, το magnum opus του, όπως συχνά αναφέρει, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Συμπεριλαμβανόμενο στη creme de la creme των fine dining εστιατορίων από τον οδηγό Michelin, ήδη από το 2002, το Varoulko Seaside, συνεχίζει να προσφέρει σε ένα ενθουσιώδες ελληνικό και διεθνές κοινό, τις ίδιες αδιαπραγμάτευτες αρχές:

Γεύση-Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες- Φιλική ατμόσφαιρα

Χαλαρώνοντας δίπλα στη θάλασσα, στη γραφική μαρίνα του Μικρολίμανου, απολαμβάνοντας το μεσημεριανό σας γεύμα ή επιλέγοντας μια γαστρονομική εμπειρία πέρα ​​από τα συνηθισμένα, ο επισκέπτης του Varoulko Seaside, δεν μπορεί να μην παρατηρήσει την γαστρονομική ευρηματικότητα μιας συνεχώς εξελισσόμενης ελληνικής κουζίνας, ωδή στην παράδοση και την καινοτομία.

Varoulko Seaside: Η 'ναυαρχίδα' της θαλασσινής γαστρονομίας

Ταυτισμένο με την αυθεντική φιλοξενία, την προσοχή στη λεπτομέρεια από τον γενναιόδωρο οικοδεσπότη και Restaurant Manager, Γεράσιμο Θύμνιο, τη δημιουργική φινέτσα των πιάτων του Head Chef Γιάννη Υφαντίδη και η σαγήνη των δημιουργιών του Pastry Chef Θοδωρή Μωϋσίδη, το Varoulko ακτινοβολεί στην ελληνική εστιατοριακή σκηνή, χαρίζοντας γαστριμαργικές θαλασσινές επιρροές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *